Najave predstava

Tuesday, 08 December 2015 09:49 Written by

UŽITAK ZA SVE

Alisa u zemlji čuda, Mirjana Đorđević

Tuesday, 01 December 2015 09:33 Written by

Prvog festivalskog dana 46. susreta profesionalnih pozorišta lutaka održano je 50. jubilarno izvođenje predstave Alisa u zemlji čuda u režiji Zorana Lozančića. Predstava u izvođenju Lutkarskog pozorišta iz Niša počela je u 18 časova.

INTERVJU Tihe legende

Sunday, 06 December 2015 17:42 Written by

BUGARSKI ANSAMBL OČARAO NIŠLIJE

Zavesu na 46. susrete profesionalnih pozorišta lutaka Srbije spustila je predstava “Tihe legende” Državnog pozorišta lutaka iz Varne.

 

Da je moguće uraditi sve što želite samo ako verujete u sebe i dokle su u tome stigli oni, razgovarali smo sa rediteljem predstave ,,Mačak u čizmama’’, Stefanom Rjadkovim i glavnim glumcem Goranom Balančevićem.

Svečano zatvaranje Četrdeset šestih susreta profesionalnih pozorišta lutaka Srbije održano je 4. decembra, a za pobednike ovogodišnjeg festivala u takmičarskom delu izabrana je predstava Bajka o ribaru i ribici u izvođenju Pozorišta lutaka Pinokio iz Beograda.

Pozorište mladih iz Novog Sada je u niškom lutkarskom pozorištu održalo poslednju predstavu u takmičarskom delu “Ima li deda odelo”.

Ima li deda odelo

Saturday, 05 December 2015 20:36 Written by

foto Jelena Milić

Smrt kao normalna pojava

Takmičarski deo u okviru 46. profesionalnih susreta pozorišta lutaka Srbije završen je predstavom pozorišta mladih iz Novog Sada “Ima li deda odelo?”, koja je održana u niškom Lutkarskom pozorištu.

Mačak u čizmama

Saturday, 05 December 2015 20:29 Written by

foto Tijana Hrčak

U pozorištu lutaka u Nišu danas su kroz predstavu “Mačak u čizmama” ubedili decu da je u životu sve moguće ako se nešto dovoljno želi.

INTERVJU Dragoslav Todorović, reditelj

Friday, 04 December 2015 16:03 Written by

CENIM SVOJU PUBLIKU

 Autor sajta Davorin Dinić

Dokumentacija, tekstovi i podrška - Zorica Filipović i marketing služba Pozorišta lutaka

Login Form

Prisutni posetioci

We have 3043 guests and no members online